• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Samen het beste onderhoud voor jouw CV-ketel?

Onderhoud CV-ketel

Service en onderhoud aan je CV-ketel

Degelijk en periodiek onderhoud aan je CV-ketel is essentieel voor het goed blijven functioneren van alle installaties bij jouw thuis. Coenders Installatietechniek verzorgt dit onderhoud en de bijbehorende service zeer secuur. Wij bieden hiervoor meerdere CV-onderhoudscontracten.

Verleng de levensduur van jouw CV- ketel

Een warm en veilig huis en warm water uit de kraan; het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw cv installatie weer jarenlang meegaat.

Service en onderhoud in de vorm van een abonnement

Bij een abonnement voor service en onderhoud wordt jouw installatie periodiek door de vakmensen van Coenders Installatietechniek uitgevoerd. Daardoor ben je verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur.

Onderhoudscontracten voor optimaal wooncomfort:

Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Abel & CO, een netwerk bestaande uit kwalitatief hoogwaardige installateurs. Wij adviseren jaarlijks CV-onderhoud maar ook voor ander onderhoud aan cv- en warmwaterapparatuur kun je bij ons terecht.

Wij bieden de volgende onderhoudscontracten aan:

BASIS
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijks CV-onderhoud (incl. voorrijkosten)

Periodiek onderhoud. Dat krijg je met dit abonnement. De installateur verricht onderhoud dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van jouw CV-ketel.

SERVICE PLUS
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijks onderhoud en verhelpen storingen (incl. voorrijkosten)

Met dit abonnement verricht de installateur periodiek onderhoud. Ook staat hij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor jouw eigen rekening.

ALL-IN
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijks onderhoud, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen (incl. voorrijkosten)

Hiermee ben je verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. De installateur verricht kosteloos periodiek CV onderhoud en verhelpt storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van de installateur. Je kunt dit abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt voor bepaalde typen toestellen.


Een CV-ketel zorgt voor warm water en verwarming

Een CV-ketel zorgt voor verwarming en warm water en is daarmee het hart van een behaaglijk huis. Met ons onderhoudscontract zorg je dat jouw CV-ketel langer meegaat en energiezuinig blijft werken. Zelfs een goed onderhouden CV-ketel is na jaren trouwe dienst een keer aan vervanging toe.

Wil jij advies over welke ketel het best bij je past?

Méér informatie over service en CV onderhoud?

Wil je een passend advies over service en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Wij bellen u terug!

Heb je vragen? Wij bellen je terug

Coenders Installatietechniek
0575 – 51 77 18
info@coenders-installatietechniek.nl