• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Optimaal wooncomfort

Periodiek onderhoud door vakmensen

Degelijk en periodiek onderhoud is essentieel voor het goed blijven functioneren van alle installaties bij jouw thuis. Coenders verzorgt dit onderhoud en de bijbehorende service uiterst secuur. Wij hebben hiervoor meerdere onderhoudscontracten.

Service en onderhoud

Een warm en veilig huis, warm water uit de kraan, lampen die aangaan wanneer je op de knop drukt; het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw installaties weer jarenlang meegaan. Daarom zijn wij optimaal bereikbaar.

Service en onderhoud in de vorm van een abonnement

Bij een abonnement voor service en onderhoud wordt jouw installatie periodiek door de vakmensen van Coenders uitgevoerd. Daardoor ben je verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur.

Onderhoudscontracten voor optimaal wooncomfort:

Wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Abel & CO, een netwerk bestaande uit kwalitatief hoogwaardige installateurs. Wij adviseren jaarlijks CV onderhoud maar ook voor ander onderhoud aan cv- en warmwaterapparatuur kun je bij ons terecht.

Wij bieden de volgende onderhoudscontracten aan:

BASIS
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten.

Met dit abonnement krijgt jouw toestel periodieke onderhoudsbeurten. De installateur verricht periodiek onderhoud dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het toestel.

SERVICE PLUS
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen.

Met dit abonnement verricht de installateur periodieke onderhoudsbeurten. Ook staat hij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor jouw eigen rekening.

ALL-IN
ONDERHOUDSPAKKET

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen.

Met dit abonnement ben je verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. De installateur verricht kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpt alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van de installateur. Je kunt dit abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt  enkel voor bepaalde typen toestellen.

In principe kun je voor alle merken en typen cv-ketels, combiketels, airconditioners, ventilatie-en WTW-units en warmwatertoestellen een Basis Onderhoud en Service Plus abonnement afsluiten. Het hoeft geen nieuw toestel te zijn. Ook is het niet vereist dat het toestel bij ons is gekocht. Het All-in abonnement geldt alleen voor bepaalde typen toestellen.

Heb je een storing met jouw centrale verwarming of warmwater installatie, bekijk dan onze instructies voor het opheffen van storingen. Kom je er niet uit? Bel ons en we helpen je graag!

Méér informatie over service en onderhoud?

Wil je een passend advies over service en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Wij bellen u terug!

Heb je vragen? Wij bellen je terug

Coenders Installatietechniek
0575 – 51 77 18
info@coenders-installatietechniek.nl