• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Elektra

Jouw specialist op het gebied van elektrotechniek

Bij Coenders Installatietechniek kun je terecht voor al je vragen op het gebied van elektrotechniek. Als erkend elektrotechnisch installateur ontwerpen en installeren wij installaties volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving.

Gegarandeerde kwaliteit

Ons kwaliteitssysteem geeft je de zekerheid dat jouw elektrotechnische installatie vakkundig is aangelegd en het energieverbruik van de installatie minimaliseert. Bij ons kun je terecht voor:

  • Aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties
  • Aanleg van datanetwerken
  • Verlichtingsinstallaties
  • Hager Kiss installateur

Een overzicht van onze elektrotechnische diensten:

Domotica

Je komt thuis; met één druk op de knop gaat de verlichting aan, gordijnen open en de verwarming op 21 graden. Of bij het verlaten van de woning; met één druk op de knop gaat alle verlichting uit, verwarming 2 graden lager en de gordijnen dicht. Bijna alles is mogelijk. Lijkt je dat wat?

Meterkasten

Is jouw elektrische installatie up-to-date? In oudere woningen treffen we nog vaak oude en onveilige installaties aan. Dit is met het productenpakket van Coenders Installatietechniek eenvoudig aan te passen. Zo ben je verzekerd van een veilige installatie. Meer weten?

Verlichting

Wij leveren een compleet assortiment energiebesparende verlichtingsproducten van o.a. Philips en Klemko voor jouw woning, productieruimtes of kantoren. Wil je op de hoogte gehouden worden van subsidiemogelijkheden?

Schakelmateriaal

Schakelaars en systemen van Berker worden overal ter wereld gebruikt om het mooier, eenvoudiger en comfortabeler voor de mens te maken. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, design en innovatie.

Méér informatie over service en onderhoud?

Wil je een passend advies over service en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen? Wij bellen u terug!

Heb je vragen? Wij bellen je terug

Coenders Installatietechniek
0575 – 51 77 18
info@coenders-installatietechniek.nl