• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Domotica

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen of te laten bouwen?

Grote kans dat jouw woning wordt voorzien van een gedateerde elektrische installatie. Hierbij wordt bijvoorbeeld de plaats van schakelaars, stopcontacten en tv-aansluiting door iemand anders voorgedefinieerd.

Vervolgens zit de aansluiting voor radio en tv precíes in de verkeerde hoek, verdwijnt een lichtschakelaar achter de kast en liggen her en der verlengsnoeren. Kortom: niet de flexibiliteit die je zou willen.

Wij zijn gespecialiseerd in de high tech mogelijkheden voor gebouw automatisering en een totale integratie van licht, beeld, geluid, klimaat, beveiliging en wooncomfort welke volledig op maat wordt ontworpen. Coenders Installatietechniek visualiseert Domotica systemen op jouw iPad, iPhone of andere mobile apparatuur. Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je meer te weten komen wat de oneindige toepassingen van het systeem zijn, maak dan een afspraak met ons en wij vertellen je er graag meer over.

Leuk voorbeeld: je komt thuis met één druk op de knop gaat de verlichting aan, gordijnen open en de verwarming op 21 graden. Of bij het verlaten van de woning met één druk op de knop alle verlichting uit, verwarming 2 graden lager (waardoor je op jaarbasis tot wel 6% op uw energie kosten bespaart) en de gordijnen dicht. Bijna alles is mogelijk.