• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Verwarming

Vakmanschap sinds 1935

Een belangrijke pijler binnen Coenders is de aanleg van nieuwe verwarmingsinstallaties. Daarnaast voeren wij ook alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit.

Comfortabele verwarming is maatwerk

Voor nieuw aan te leggen cv-installaties komen we eerst op locatie kijken. Zo kunnen wij een aanbieding op maat maken en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Of je nu radiatoren verwarming, vloerverwarming of wellicht heteluchtverwarming wenst, voor alle disciplines hebben wij vakmensen in huis. Zij adviseren je graag!

Jouw zekerheid voor de dagelijkse warmtevoorziening

Als warmtebron werken wij voornamelijk met Remeha, Nefit, Ferroli en Atag. Maar ook andere merken kunnen wij voor jou regelen. Natuurlijk kun je bij ons jouw merk van voorkeur aangeven.

Voor bovengenoemde merken geldt ook dat wij nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben liggen zodat wij je in geval van een storing snel van dienst kunnen zijn.

Ketel huren?

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer je dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kun je een cv-ketel huren.

Méér informatie over service en onderhoud?

Wil je een passend advies over service en onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.