• Comfortabel met techniek

  • Storingsdienst 06 - 531 579 23

Duurzaam

Waarom vindt Coenders duurzaamheid belangrijk?

Wij dragen de wereld waarin we leven, wonen en werken een warm hart toe. Daarom doen wij er bij het uitvoeren van onze werkzaamheden alles aan om ons milieu te behouden. We kiezen bij voorkeur voor duurzame oplossingen bij het uitvoeren van ons werk. Ook zien wij toekomst in het gebruik van zonne-energie.

Duurzaamheid, innovatie, energiebesparing en vermindering van CO2 uitstoot zijn belangrijk voor ons. Dit kan bijvoorbeeld door bestaande gebouwen een tweede leven te geven of door nieuwe technieken toe te passen waardoor het comfort verbetert en verduurzaming wordt gerealiseerd. Met deze technieken kunnen wij intern schuiven met energie, van warme zones naar koude zones en/of naar ventilatie.

Warmtepompen

In plaats van een combiketel wordt tegenwoordig ook vaak gekozen voor een warmtepomp. Een warmtepomp is een systeem dat net als een CV installatie het huis kan voorzien van verwarming en warm tapwater. Het verschil met een combiketel is dat de warmtepomp warmte uit grondwater of de buitenlucht haalt. Ook kan de warmtepomp aangesloten worden op een zonnepaneleninstallatie. Deze warmtebronnen zijn onbeperkt en kosteloos beschikbaar. Wist je dat?
Met het aanschaffen van een warmtepomp een gemiddeld huishouden zo’n 30-50% besparen kan op het energieverbruik. Daarbij moet wel rekening gehouden worden met een hoger elektriciteitsverbruik voor de aandrijving van de warmtepomp. Ook de investeringskosten zijn hoger dan bij een reguliere combiketel.

Coenders Installatietechniek heeft veel kennis en ervaring met het installeren en onderhouden van warmtepompen.

Airco

Steeds meer mensen hebben de voordelen van een airconditioning ondervonden. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor een klimaatbeheersingssysteem, zeker in de nieuwbouw. Coenders Installatietechniek installeert jouw airco zoals jij het wilt, zodat je in alle ruimtes van een aangenaam klimaat kunt genieten.

Coenders Installatietechniek heeft veel kennis en ervaring met het installeren en onderhouden van airconditioning en andere klimaatbeheersingssystemen.

Zonnepanelen

Jouw woning of bedrijf zelf voorzien van stroom? Coenders Installatietechniek levert vele hoogwaardige zonnepanelen. Met de installatie van zonnepanelen kun je met een hoog rendement energie uit de zon halen. En dus aanzienlijk besparen op de energie rekening en het milieu ontlasten door deze vorm van duurzame energie. Maar er is meer uit de zon te halen! Zo zijn er bijvoorbeeld zonneboilers die het water opwarmen via zonne-energie. Wij informeren je graag.

Zonnepanelen voor duurzame energie

Met het aanbrengen van zonnepanelen op je woning of bedrijf kun je gedeeltelijk of volledig je eigen stroom opwekken. Het is maar net hoeveel panelen je wilt installeren. Naast dat je met het aanbrengen van de zonnepanelen vanzelfsprekend zult besparen op de energie rekening, ontlast je ook het milieu. Energie uit de zon valt onder duurzame energie, hiermee lever je een bijdrage aan duurzamere wereld.

Heeft u vragen? Wij bellen u terug!

Heb je vragen? Wij bellen je terug

Coenders Installatietechniek
0575 – 51 77 18
info@coenders-installatietechniek.nl