Coenders Installatietechniek

Heb je vragen over zonnepanelen? Bel 0575 – 51 77 18

Zonnepanelen installeren

Duurzaam wonen door het installeren
van zonnepanelen

Waarom nu kiezen voor zonnepanelen?

Je produceert je eigen duurzame energie

Je maakt gebruik van een 100% groene energiebron

Zonnepanelen zijn goed voor je portemonnee

Je energierekening wordt een stuk lager

Je hebt de investering al binnen een aantal jaar terugverdiend

Door eigen opwekking ben je minder afhankelijk van stroomprijsstijgingen

De werking van zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht direct om in elektriciteit, waarbij dit pv paneel direct gelijkstroom oplevert. Deze is nog niet direct bruikbaar voor de consument, aangezien wij wisselstroom gebruiken. Door middel van een omvormer wordt de gelijkstroom omgezet in wisselstroom, die je kan gebruiken voor elektronische apparaten, zoals de vaatwasser, koffieapparaat of koelkast.

Interesse in zonnepanelen?

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Kies dan voor een goed advies van een expert: bij de aanschaf van zonnepanelen moet je op veel aspecten letten, zoals het type paneel, de kwaliteit van de panelen, het type en de power van de omvormer. Ook items als garantie, terugverdientijd, levensduur, prijs én het rendement zijn hierin belangrijk.

Kies voor de juiste zonnepanelen installateur

Coenders Installatietechniek is de partner als het gaat om de installatie van zonnepanelen. Wij verzorgen niet alleen de plaatsing van de panelen op het dak, maar plaatsen ook de omvormer in de woning, plaatsing van de eventuele optimizer en de aansluiting van de bekabeling. Bovendien worden de zonnepanelen aangesloten op de meterkast en verbonden met internet zodat je direct kan zien wat je bespaart met de zonnepanelen.

Méér informatie over zonnepanelen en de installatie?

Wil je een passend advies over de installatie van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.